Yoga

 

 

Dru Yogastudio Cadzand organiseert iedere maandagavond en dinsdagochtend in Cadzand, iedere woensdagavond in Terneuzen en iedere vrijdagochtend in Middelburg een yogales.

Daarnaast zijn op afspraak individuele yogasessies en groepslessen op het strand of op andere locaties (bedrijven) mogelijk. 

Dru Yoga, ook wel de yoga van het hart genoemd, is een snelle, ideale en vriendelijke manier om eenheid te verkrijgen tussen lichaam en geest door specifieke bewegingsreeksen (Energy Block Releases), lichaamshoudingen (asanas), vloeiende bewegingen, ademhalingsoefeningen die de stroom van levensenergie beïnvloeden(pranayama), ontspanning en meditatie.

Voor deze lessen is het uitgangspunt deelnemers contact te laten maken met de kalmte en stilte in henzelf of zoals het in Dru Yoga genoemd wordt: het stiltepunt.
Het stiltepunt bevindt zich in de kern van ons wezen, zoals de poolster (Dhruvam) het centrum is van het heelal zoals wij dat vanaf de aarde zien. Alles draait daar omheen. De poolster is een oriëntatiepunt van de reizende mens. Zo is onze kern, ons hart, het oriëntatiepunt in onze levensreis. Dru Yoga stimuleert en versterkt de verbinding met ons hart.

 

 

De lessen in Cadzand worden gegeven op maandag van 20.00-21.15 uur en op dinsdag van 10.00-11.00 uur, in het Zwingebouw (Prinsestraat) bij de World Peace Flame (bij de kerk) en in Terneuzen op  woensdag van 19.00-20.15 uur, in wijkcentrum De Triangel (Korte Kerkstraat). Op vrijdag in ’t Pand, Centrum voor Filosofie, Yoga en Meditatie, Kerksteeg 5, Middelburg.

Een les kost € 13,00 en bij vooruitbetaling van 10 lessen € 115,00 (deze korting geldt voor 13 weken) .