Dru Yogastudio Cadzand,

is een centrum voor vrede, licht en beweging en organiseert haar activiteiten in Cadzand, in het uitgestrekte Zeeuws-Vlaamse land op slechts enkele kilometers van zee, strand en het prachtige natuurreservaat Het Zwin, en in Terneuzen en Middelburg.

 

Dru Yogastudio Cadzand stelt zich ten doel om mensen handvatten te bieden zich zelf op alle niveau’s van hun leven te ontwikkelen. Door het ontwikkelen en stimuleren van bewustzijn, geluk en innerlijke vrede. Bewustzijn, geluk en innerlijke vrede als uitgangspunten om veranderingen in de wereld om ons heen te bewerkstelligen. In onze relaties met ons-zelf en onze naasten, met bekenden en onbekenden, met milieu en met alles dat deel uitmaakt van deze zichtbare en onzichtbare wereld.

De kernthema’s van alle activiteiten zijn: eenheid, vrede, licht en beweging.                                              

Cadzand heeft sinds 9 mei 2004 een eeuwig brandende World Peace Flame in haar midden. Dit symbool van vrede en eenheid vormt een belangrijke inspiratiebron voor de activiteiten die vanuit Dru Yogastudio Cadzand ontplooid worden. De wandelingen, de workshop Vrede is de Weg en de vredesretraites hebben deze Wereld Vredesvlam Cadzand als uitgangspunt en focus. Licht Alle activiteiten bieden de mogelijkheid om de verbinding te maken met ons Innerlijk Licht, en waar de Wereld Vredesvlam een zichtbaar en tastbaar symbool van is.

Beweging Yoga en wandelingen (vredeswandelingen) brengen ons letterlijk in beweging. Zetten ons op de weg die vrede is. Op subtielere niveau’s zijn ook de andere activiteiten gericht op beweging. Door veranderingsprocessen te stimuleren en te ontwikkelen. Alles is voortdurend aan verandering onderhevig en dus in beweging. Het aanbod van activiteiten is er op gericht ons daar bewust van te worden en bewust aandacht te richten op innerlijke vrede en eenheid.