Verjaardag van de World Peace Flame.

Op zondag 31 juli is de verjaardag van de World Peace Flame. Dat willen we vieren door een zo groot mogelijke golf van licht de wereld in te sturen. Daarvoor hebben we je hulp van harte nodig. We vragen je een kaars te laten branden tussen 11.00 en 15.00 met jouw goede wensen voor de wereld en dit bericht ook naar al je vrienden en bekenden te sturen: hoe meer zielen, hoe meer licht, hoe meer vreugde!

15 jaar geleden werden in de universiteit van Bangor in Wales 7 vlammen uit 5 werelddelen samengebracht tot een World Peace Flame. Sindsdien is de World Peace Flame over de hele wereld gereisd en zijn er inmiddels op meerdere plaatsen in de wereld monumenten met een World Peace Flame ontstaan. Duizenden en duizenden mensen hebben in dit licht gekeken, dit licht gedeeld en er hun vredesintenties ingebracht. De World Peace Flame is hèt symbool voor vrede en eenheid ongeacht geloof, levensovertuiging, ras, sociaal-economische status etcetera.

De World Peace Flame Foundation ondersteunt projecten op het gebied van medische hulp, educatie en training, zoals medische zorg en opleiding van verpleegsters in India, vredeseducatie op bassisscholen in Europa en het verspreiden van de World Peace Flame om mensen bewust te maken van hun  eigen rol om (wereld)vrede te bewerken .
 
Dus: doe mee!